Schoonmaak is een gebalanceerd samenspel.

Platform technologie in schoonmaak?

Jazeker. En de enige manier om betrouwbaar te communiceren over schoonmaak. Om 100% inzicht en vertrouwen te geven en krijgen in de dagelijkse schoonmaak.

Hoe? Door inzicht en transparantie. Met ons Platform voor transparante Schoonmaak.

Samenwerken doe je met z’n allen.

Het woord platform zegt natuurlijk al genoeg. Bij een platform vinden partijen elkaar en het brengt ze samen. TranspaClean zorgt voor een onweerlegbare communicatie tussen alle bij de schoonmaak betrokken partijen. Het maakt van schoonmaak een live en evenwichtig samenspel tussen betrokkenen:

  • Gebouwgebruiker, bewoners,
  • Schoonmaker,
  • De opdrachtgever of de klanten van het schoonmaakbedrijf,
  • Het schoonmaakbedrijf.

TranspaClean maakt een eind aan misverstanden en welles-nietes discussies over de schoonmaak. Het geeft online inzage in het gehele werkproces en anticiperen op toekomstige problemen en oplossingen.

“Vertrouwen tussen betrokken partijen”

Eén live versie van een werkschema wordt gedeeld met bij de schoonmaak betrokken partijen: bewoners, schoonmakers, wijkbeheerders, managers. Klachten en meldingen komen direct bij de juiste persoon terecht en de afhandeling hiervan kan worden gevolgd. Als de schoonmaker een taak aftekent, is het taakrapport voor iedereen toegankelijk. Vakantie of ziekte? Vervanging is direct bij iedereen bekend. Kortom de hele mallemolen van schoonmaak communicatie geregeld in één transparant platform.

Dit zorgt voor vertrouwen tussen partijen.

Schoonmaak in balans
wave-3 Created with Sketch.

Wie doet ook alweer wat?

Onze vier belangrijkste rollen zijn onderverdeeld in de aannemer, schoonmaker, opdrachtgever en gebouwgebruiker. Deze mensen maken samen de schoonbeleving waar. Iedere rol heeft binnen ons platform een aantal eigen doelen. Ben jij benieuwd hoe deze doelen de schoonmaak leuker maken?