line-2 Created with Sketch.

Toelichting tarieven

Toelichting tarieven TranspaClean per 01-01-2020

Vanaf januari is ons tarief voor het gebruik van het TranspaClean platform gewijzigd. Een tarief naar gebruik is nog steeds ons uitgangspunt. Echter, ons oude systeem van een tarief per taakaftekening bleek onduidelijk: U weet dan pas achteraf wat de kosten zijn en dat bleek in veel gevallen ongewenst. Dus: transparantie, duidelijkheid en eenvoud, ook in onze prijzen.

Tarief per 01-01-2020

  • Basisprijs: vast tarief van € 10,00 per maand, 1e uitvoerder gratis
  • Iedere volgende actieve uitvoerder: €14,00 per maand.
  • Vanaf 100 uitvoerders: prijs op aanvraag.
  • Automatische facturatie per maand achteraf. (de app houdt bij wie er actief aftekent)

Toelichting

Wat is een actieve uitvoerder? Dat is een uitvoerder die binnen één maand minimaal 1x inlogt en aftekent op een werkprogramma. Ongeacht het aantal werkprogramma’s, projecten of locaties waarop uw uitvoerder actief is. Is een uitvoerder een maand niet werkzaam? Dan wordt er niets berekend voor die uitvoerder. Veel deeltijd-uitvoerders? Laten we dit samen bespreken.

Opstart assistentie

Hulp bij opstarten of uitrollen naar klanten, of betrekken van huurders/gebouwgebruikers? Vanaf €150,- per maand kunnen wij je helpen met de inrichting van het werkproces en de instructie van uitvoerders, klanten, bedrijfsleiding. Vaak is een maand assistentie al voldoende en loopt alles verder op rolletjes.

Invoeren grote hoeveelheden werkschema’s

TranspaClean zorgt ervoor dat u nieuwe opdrachten krijgt. U werkt immers transparant en juist dat willen opdrachtgevers zo graag anno 2020. Dus: krijgt u die opdracht en wilt u veel werkprogramma’s in korte tijd invoeren? Ook daar kunnen we tegen een scherp tarief in voorzien. Dit wordt gedaan door Bureau Leer & Werk, mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt.