Hulp voor inloggen TranspaClean

TOEGANGSCODE

Een toegangscode krijgt u van de aannemer, de conciërge of de beheerder van de locatie. In de meeste gevallen hangt er ook een QR-code poster bij de ingang van uw complex. Met een toegangscode of QR-code kunt u digitaal meekijken in het facilitaire rooster van uw gebouw. Bekijk de actuele planning, afhandeling van werkzaamheden en geef feedback op geleverde diensten, of maak een melding van een incident.

ACCOUNT

Beheert u meerdere locaties, bent u een contactpersoon, uitvoerder of manager van een bedrijf wat is aangesloten bij TranspaClean? U kunt inloggen met uw account om toegang te krijgen tot het online platform.

Praktijkverhalen van

Onze ambassadeurs

Michael Zevenhoven
Okee Bedrijfsdiensten
Management
Steeds meer opdrachtgevers willen een digitale verantwoording van wat we doen en dat we daar transparant over rapporteren. De RAI vond het een doorslaggevend pluspunt dat we met TranspaClean werken.
Peter Neuteboom
Stichting Meer Wonen
Management
Papieren rompslomp, talloze inspecties en veel reacties van mensen aan de balie zijn inmiddels bijna gereduceerd tot nul.
Rick Gernaat
Pompe Speciaalreiniging
Glazenwasser
Wij hoeven niet meer op zoek naar de opdrachtgever voor een fysieke handtekening omdat we zelf kunnen aftekenen, en dat scheelt me gewoon tijd.

Hét platform waar samenwerken gewoon werkt.

Wil je zelf zien hoe TranspaClean werkt? Maak een afspraak zodat we een gratis pilot kunnen inrichten, of u kunnen adviseren over digitalisering.
crossmenuchevron-up