feature checks

Aftekenen

TranspaClean begint bij de schoonmaker. Als jij een taak aftekent leg je het fundament voor de communicatie tussen alle betrokkenen. De gebouwgebruikers, wijkbeheer, de huismeester, jouw leidinggevende. Iedereen kan zien hoe goed jij jouw werk doet. Sterker nog: als schoonmaker leg jij voortaan vast hoe goed je het werk hebt uitgevoerd. Zonder discussies achteraf.

Wat betekent “aftekenen”?

In de app is dat niet meer dan een tikje van duim of vinger. Zo gebeurd.

Veel gemakkelijker dan vroeger, met die papieren aftekenlijsten of logboeken in de hal. Achter zo’n simpele digitale taakaftekening zit een heel mechanisme. Hiermee wordt de basis gelegd van eerlijk, transparant en inzichtelijk werken. De basis voor ontzorging voor de klant en de basis van de communicatie tussen alle betrokkenen.

Door op “uitgevoerd” te tikken met je duim of wijsvinger zeg je als schoonmaker dat je de instructie hebt gezien, dat je op de locatie aanwezig bent, dat je weet wat je moet doen en hoe. En je neemt je verantwoordelijkheid: “ik heb deze taak naar beste kunnen uitgevoerd, ik ben er tevreden over, en dat laat ik zien”.

En weet je wat? Als jij trots bent op die blinkende vloer maak je er in TranspaClean gewoon een fotootje van. Laat aan de klant en de bewoners zien hoe schoon het is geworden.